Nieuwsbrief Jeugd (Sept/Okt)

VAN DE VOORZITTER VINCENT
Het badmintonseizoen is inmiddels in volle gang. Na de zomervakantie is het vaak even wennen om tegen de shuttle aan te slaan. Gelukkig wordt er weer volop getraind door onze ruim 50 jeugdleden. Dit aantal badmintonnende kinderen geeft mij een trots gevoel. Waar Badminton Nederland al jaren kampt met een teruglopend aantal leden, zijn wij de afgelopen jaren juist gegroeid. Er zijn meerdere spelers die de overstap hebben gemaakt van BV Eemnes naar BC Inside ’82. We heten jullie van harte welkom!

Als ik de sporthal in loop en de kinderen zie genieten van de sport en kijk naar de manier hoe ze met elkaar omgaan, dan stemt mij dit erg blij. Een goede sfeer vind ik de basis van sporten (en presteren). Binnen de JC hebben wij het geluk dat er een grote groep enthousiaste vrijwilligers is, die met elkaar de boel draaiende houden. We starten 17 september de jeugdcompetitie met 7 jeugdteams (2 meer dan vorig seizoen) en in de herfstvakantie kan iedereen meedoen met het pannenkoekentoernooi. Gedurende het seizoen zijn er nog veel meer andere leuke activiteiten, met als afsluiting een ‘Bedmintontoernooi’, waarbij we blijven slapen in de Geeren. 2017 Is voor BC Inside ’82 namelijk een lustrumjaar.

Ik wens iedereen veel plezier dit seizoen!

 

JEUGDCOMMISSIE STELT ZICH VOOR

Ook dit jaar hebben we weer een enthousiaste jeugdcommissie. Vincent is nog steeds voorzitter en daarnaast zijn Tabitha, Debbie, Jolanda en Tjarda lid van de jeugdcommissie. Jurgen is gestopt binnen de JC en is nu penningmeester van BC Inside. Nieuw dit jaar is Carla:

Mijn naam is Carla van Eijk. Ik ben moeder van 5 kinderen en werkzaam als verpleegkundige bij Lyvore thuiszorg in Baarn.

Bij Inside terecht gekomen 7/8 jaar geleden door (dochter) Iris die met een vriendinnetje meeging om te badmintonnen. Iris heeft een paar jaar competitie gespeeld. Tegen de tijd dat Iris er bijna mee ophield ging Tom ook badmintonnen. Tom heeft er nu 3 seizoenen competitie spelen opzitten en neemt nu deel uit van team J3. Tom is dit jaar van de lagere school naar het Griftland gegaan. Op de lagere school heb ik me altijd ingezet voor de OR.  Nu wil ik de tijd die ik daar inzette gebruiken om wat gaan doen voor BC Inside bij de jeugdcommissie. Ik heb er zin in. Met het enthousiasme van de andere commissieleden zit het ook wel goed, het wordt vast een hartstikke leuk jaar!

JEUGDLEDEN STELLEN ZICH VOOR

 

NAAM

Chantal

Rivka

LEEFTIJD

12 Jaar

10 Jaar

HOELANG ZIT JE AL OP BADMINTON?

Een paar maanden

Ongeveer 1 jaar

WAT VIND JE LEUK AAN BADMINTON?

Nieuwe dingen leren en steeds beter worden

Het serveren en hard smashen

WAT VIND JE NOG MEER LEUK OM TE DOEN?

Ballet

Scouting en toneel

OP WELKE SCHOOL ZIT JE?

De Waldheim

De Noorderbreedte (Caspard de Colingy)

HEB JE BROERS EN ZUSSEN?

1 Zus

2 Broers en 3 zussen

WAT IS JE LIEVELINGSETEN?

Kip kerrie

Patat

WAT IS JE LIEVELINGSKLEUR?

Roze

Lichtblauw en geel

WAT WIL JE LATER WORDEN?

Bioloog ofzo

Juf

TERUGBLIK OP BAV ZOMERTRAINING

Tijdens de zomer heeft een groep badmintonners van zowel de jeugd als de senioren hard gewerkt. Gedurende de maanden juli en augustus kon er worden getraind bij atletiekvereniging BAV. Speciaal voor BC Inside werden er trainingen gegeven om vooral de conditie en coördinatie te verbeteren. De gevarieerde trainingen begonnen met inlopen, daarna een spel om het reactievermogen te verbeteren, gevolgd door oefeningen in de loopladder. Aan het eind van de trainingen was er nog tijd voor sprinten, verspringen en hoogspringen.

Naast hard werken en flink zweten werd er veel gelachen en was er ook tijd voor af en toe een ijsje. Doe je volgend jaar ook mee?

VOORUIT KIJKEN NAAR PANNENKOEKENTOERNOOI

Vrijdag 21 oktober is er weer het gezellige pannenkoeken toernooi. Dit is voor alle jeugd leden. De toernooitjes worden tijdens het normale trainingstijden gedaan. Daarna worden er pannenkoeken gegeten. Geef je, uiterlijk voor vrijdag 14 oktober, op bij 1 van de JC leden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aan de ouders willen we graag vragen wie er een pak pannenkoeken zou willen bakken. Geef ook dit door aan 1 van de JC leden. Wij hopen dat veel jeugd zich hiervoor inschrijft.

AGENDA

21 oktober pannenkoeken toernooi
2 december Sinterklaas feest
6 januari vriendjes en vriendinnetjes toernooi
3 maart ouder-kind toernooi

WIE IS ER JARIG IN SEPTEMBER EN OKTOBER

NAAM

LEEFTIJD

9 september

Kyra Bottema

14

16 september

Jip Smet

8

19 september

Jennifer Brinks

16

23 september

Gijs van der Laan

13

29 september

Fabian Meijneken

10

3 oktober

Joran van de Meent

13

4 oktober

Max van der Meer

14

8 oktober

Chantal Splint

13

21 oktober

Luuk Bodewes

13

27 oktober

Anna van der Laan

15

28 oktober

Niels Nowee

13

WIST JE DAT ......

… BC Inside een Facebook pagina heeft? Ga snel naar BC Inside '82 en like ons.
… we ook een heel leuke website hebben (www.bcinside82.nl) waar regelmatig nieuws en foto’s op geplaatst worden?
… je tijdens een wedstrijdje badminton gemiddeld wel 800 meter loopt?
… de grootste shuttle ter wereld in de V.S. staat? Hij is wel 48 keer groter dan een echte shuttle en weegt wel 2267 kilo!

BELANGRIJKE INFORMATIE AFMELDEN

Graag zouden we zien dat elk jeugdlid, wanneer hij/zij niet komt trainen, zich afmeldt. Dit kan voor de eerste groep bij Debbie: tel 06-42609008 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De competitiespelers kunnen zich afmelden bij Wouter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CONTACTGEGEVENS JEUGDCOMMISSIE

Vincent          06-12465985            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tabitha          06-26856305            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Debbie           06-42609008            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tjarda            06-55503781            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Carla              06-23019077            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jolanda          06-38564933            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

INFORMATIE VOOR OUDERS

Regelmatig worden er foto's gemaakt tijdens toernooitjes en trainingen. Deze foto's worden op de site gezet. Wanneer u er bezwaar tegen heeft dat uw zoon/dochter op een foto staat wilt u dit dan aan ons door geven? Dit kan bij alle JC leden.

Lid worden? Informatie!

Speeltijden

Senioren
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag 09.00 – 11.00
Dinsdag

20.00 – 22.00
(t/m 7 april)
Sporthal "Huis van Eemnes" (Eemnes)
Woensdag 19:30 - 22:30
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

20.00 – 22.00
(vanaf 14 april)
Vrijdag 20.00 – 23.00

Junioren competitie training
Sportcentrum "de Trits"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(tot 17 april)
Racketcentrum "de Geeren"
Dinsdag

18.00 – 20.00
(vanaf 17 april)

Junioren 6- 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 17.00 – 18.00

Junioren vanaf 12 jaar
Racketcentrum "de Geeren"
Vrijdag 18.00 – 20.00

Back to Top