Sportkleding

Omdat we als  vereniging goed herkenbaar willen zijn hebben we gekozen voor een kobaltblauw shirt met witte belijning. Het logo is wit. (staat helaas (nog) niet op het plaatje!)

Senioren
We vragen de competitie spelers om dit shirt te dragen tijdens de competitiewedstrijden. Uiteraard kunnen de recreanten ook gewoon een shirt bestellen bij Sportze! in Baarn.

Jeugd
De vraag aan alle (jeugd)leden is om dit shirt te dragen tijdens de competitiewedstrijden maar ook tijdens trainingen en toernooien. Je hoeft dus geen competitiespeler te zijn om het shirt te dragen! We willen zelfs graag dat iedereen hetzelfde shirt draagt! 

Stap bij Sportze! binnen en vertel dat je voor de badmintonvereniging een shirt wilt kopen. Ze hebben voorbeeld shirts om te passen. Het shirt is in de winkel te bestellen en kun je na een paar dagen weer ophalen in de winkel bij Sportze! in Baarn. 

Het shirt kost €27,99 inclusief bedrukking en zul je zelf moeten betalen (of je ouders). Tegen een meerprijs kun je ook je rug laten bedrukken met bijvoorbeeld je naam.

Wat je ook kunt doen is je shirt online bestellen. Wees er dan wel zeker van dat de maat de juiste is! Voor online bestellen zie de button hieronder.