Wie zijn wij?

BC Inside ‘82 is een badmintonclub in Baarn en Eemnes met ongeveer 150 leden, jong en oud.

De meeste kennen badminton alleen van een shuttle overslaan op de camping of in de straat. Meestal worden na de vakantie de rackets weer bij de vakantiespullen opgeborgen. Men staat er eigenlijk niet bij stil dat badminton bij uitstek een sport is om het lichaam op een verantwoorde wijze in conditie te houden. Badminton is een snelle sport die vanwege de invloed van het weer op de shuttle vrijwel uitsluitend in een sporthal wordt gespeeld. Niet alleen het spel is snel, de basistechnieken zijn ook snel te leren. 

BC Inside ‘82 is al actief sinds 1982. Voor zowel jong als oud is BC Inside ‘82 een gezellige club waar men gemoedelijk individueel of met een partner als in teamverband kan spelen. De club is actief in verschillende competities van Badminton Nederland zoals in de reguliere (najaars)competitie, dubbelcompetitie en de recreantencompetitie en de jeugd in de jeugdcompetitie. Men kan op verschillende niveaus van hoog tot recreatief spelen bij badmintonclub BC Inside ‘82. Op vrijdagmiddag kan de jeugd hun racketvaardigheid oefenen. De club geeft begeleiding aan mini’s (junioren vanaf 7 jaar) tot en met de jeugd van 18 jaar, zij zijn in verschillende trainingsgroepen ingedeeld. De jeugdcommissie is naast de trainingen actief met verschillende toernooien, een competitie binnen de jeugd zelf en bezoeken aan de grote toernooien waar de top van badminton speelt.

Enthousiast geworden? Klik hieronder om een afspraak te maken om een keertje mee te badmintonnen!

badminton girl

Probeerafspraak/Proefles

Vul hieronder je gegevens in en we zorgen dat er iemand voor je klaar staat om je op te vangen als je een keer komt meespelen.

Je mag het 3x vrijblijvend proberen en wij zorgen voor een leenracket!